26. klaszterülésünk a Nagyvillámi Sípályánál, Visegrádon zajlott

Mai ülésünkön jelen volt Petényi Mirkó Aktív- és Ökoturisztikai Központ kommunikációs igazgatója is.

Kép: mai élő webkamra kép a helyszínről – új beszerzésű, de használt Pisten Bully 300 ratrak szezonra való felkészítő szervizelés alatt

A szokásosnál gyorsabban összehívott ülésre viszonylag kevesen érkeztek, azonban a meg nem jelentek másokat delegáltak, így határozatképes volt ülésünk. Ülésünk elején sikeresen lezajlott a felvételi eljárás Gravitas B.V.Á. Kft. vonatkozásában. 

Klasztermenedzserünk beszámolójában átfogó képet vázolt fel a jelenleg folyó, hét különböző sípályánk infrastrukturális fejlesztéseinek témájáról.

Petényi Mirkó Aktív- és Ökoturisztikai Központ kommunikációs igazgatója bemutatta, cégük miként tervezi a jövőben a “Síelj Itthon!” szlogenünk alatti közösen megfogalmazott célokat segíteni. Mint elmondta, december végén, legkésőbb jövő év elején indulna egy komolyabb kommunikációs kampány, melynek kiemelt szakmai partnere klaszterünk lenne. A két fél között készülő együttműködési megállapodás hamarosan aláírásra kerülhet.

Fehér Gyula klaszterünk elnöke, PR és marketing vezetője tájékoztatta a megjelent tagokat a Zabarra tervezett Hidegfesztiválról, ahol várhatóan megjelenítjük az alpesi- és sífutó sportot is.  Az elnök elmondta, hogy az idei tél elején klaszterünk a nyilvánosság elé áll, sajtótájékoztató formájában, várhatóan Révész Márusz kormánybiztossal közösen.

A megjelentek döntöttek arról, hogy a legközelebbi, 27. ülésünk Mátraszentistváni Síparkban lesz, 2020. március 10-én.

Eredeti forrás:
http://sieljitthon.hu/26-klaszterulesunk-a-nagyvillami-sipalyanal-visegradon-zajlott/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.