A sísport is középpontba került a Nagy Sportágválasztón

A sízésről beszélgetett az érdeklődőkkel és egykori olimpikonokkal Miklós Edit az őszi, Jubileumi Budapesti Nagy Sportágválasztón, a Merkapt Sportközpontban. A rendezvényen a Babos Síklub műanyagpályáján bárki kipróbálhatta a sízés alapjait.

A szeptemberi Nagy Sportágválasztót idén 25. alkalommal rendezték meg. Az esemény főszervezőinek meghívására vett részt Miklós Edit, a szövetség elnöke és Szentgyörgyi Zoltán, főtitkár. A szövetség tagja, a Babos Síklub idén is műanyag sípályával fogadta az érdeklődőket, akik szép számmal csatoltak lécet mindkét rendezvénynapon. Miklós Edit a helyszínen egykori olimpiai bajnokokkal és a sportág iránt érdeklődőkkel beszélgetett a sísport lehetőségeiről. Többen is megkérdezték, mikor érdemes először lécre állni, ők megtudhatták olimpiai hetedik helyezett egykori sízőnktől, hogy ezt a mozgásformát is minél fiatalabb korban érdemes elkezdeni. Beszélgettek arról is, hogyan néznek ki a havas edzések, de a kiegészítő sportágakról is szó esett. Miklós Editet sportolói pályafutásáról is kérdezték,és  többen autogrammot kértek tőle. 

Eredeti forrás:
http://skihungary.hu/index.php/component/content/article/9-hirek/280-a-sisport-is-kozeppontba-kerult-a-budapesti-nagy-sportagvalaszton?Itemid=101