Az élet császára Betsy, a rodeós tehén – Index

Valószínűleg történelmet írt a Fortnite videójáték és Marshmello elektronikus zenei producer és DJ azzal, hogy utóbbi élő koncertet adott az online játékon belül. Marshmello annyira komolyan vette az egészet, hogy még a hivatalos turnédátumok között is feltüntette a Pleasant Park nevű helyet a játékon belül.

A Fortnite-ért felelős Epic Games annyira komolyan vette az egészet, hogy a koncert ideje alatt a játékosok nem tudták egymás megölni, és a fejlesztők még egy komplett digitális arénát is építettek az esemény kedvéért.

Érdemes elolvasni a Kotaku beszámolóját, ami alapján úgy tűnik, hogy a kizárólag digitális térben történő koncert voltaképpen olyan volt, mint egy valódi fellépés. Marshmello kommunikált a játékosokkal, arra biztatta őket, hogy tapsoljanak, táncoljanak. És mindezt a játékosok mind ingyen kapták, egy forintot nem kellett fizetni érte.

A virtuális koncertről még egy rövid videó is készült, bár aki még életében nem játszott a Fortnite-tal (mint például én), nehezen tudja feldolgozni a látottakat.

[embedded content]

  Egyébként Marshmello fellép az idei Balaton Soundon is.

Eredeti forrás:
https://index.hu/mindekozben/poszt/2019/01/18/az_elet_csaszara_betsy_a_rodeos_tehen/