Demszky Gábort családostól elzavarták egy parkolóból, és meg …

Az egykori főpolgármester most egészen hajmeresztő állításokat fogalmazott meg az oldalán egy állítólagos jobbikos férfival kapcsolatban – azt nem írja, honnan ismerte fel a férfi pártállását –, aki meg akarta verni és a családjával együtt elüldözte Mátraszentistvánról.

Demszky ezt írta:

„Mátraszentistván tegnap. Az összes unokámmal és Alma lányommal együtt kihasználtuk az utolsó alkalmat és egész nap csúszkáltunk. Kicsik és nagyok, törpikék hófehékével és számosan az óriások országából.

(Amúgy egy jobbikos feljelentése alapján kidobtak a parkolóból, pedig váltottam egész napos bérletet, amit be is mutattam. A tulajdonos szerint a síelők nagyobbrészt Fidesz-szavazók és persze, jobbikosok. De ne felejtsük el, hogy Vona Gyöngyösön befutó és a város 15 percnyi autózással elérhető. Az idős jobbikos – aki amúgy hatalmas terpjáróból szállt ki és jól öltözött, keresztény középosztálybeli benyomást keltette, mielőtt gyalázkodva veréssel fenyegetőzött. Erről kissé közelelebb lépve lebeszéltem, két fejjel voltam magasabb nála. Bosszúból szaladt a főnökhöz, akinek az emberei leszedték a szélvédőről a Nyomtass te is legutóbbi számát. Valamennyi példányt visszadták és békésen váltunk el. Mivel a parkoló magánterület, a jog velük volt, ám az igazság velünk.)

Kíváncsiak vagyunk a véleményére, mondja el ide kattintva, várjuk kommentjét!


Eredeti forrás:
http://www.blikk.hu/aktualis/politika/valasztas-2018-demszky-gabor-parkolo-matraszentistvan-veres/55p3fyw