Életveszélyes balesetet szenvedett Marcellina az Alpokban

Nagyon vigyázhatnak az égiek Marcellinára, aki a osztrák Alpokban szenvedett súlyos balesetet. A szaxofonos-énekesnő ugyanis körülbelül 40 kilométeres sebességgel repült le a quadról, ami az életébe is kerülhetett volna.

Nagyon vigyázhatnak az égiek Marcellinára, aki a osztrák Alpokban szenvedett súlyos balesetet. A szaxofonos-énekesnő ugyanis körülbelül 40 kilométeres sebességgel repült le a quadról, ami az életébe is kerülhetett volna.

A Marcellina Pjt. alapító tagja a múlt héten döntött úgy párjával, hogy szeretnének egy pár napot az osztrák hegyekben tölteni. A sípálya azonban nem volt alkalmas a sportolásra, ezért változtattak a terveiken.

– Nagyon kevés volt a hó, így a síelés helyett a quadozást választottuk, ami egy négykerekű, nyitott terepjáró járgány. Mostanában huszonéveseket meghazudtolóan energikusnak érzem ma­gam, szeretnék mindent kipróbálni dacára annak, hogy a párom nem örült annak, hogy quadozni akarok. Béreltünk pár járgányt és neki indultunk a hegyi terepnek. Legalább 40-50 kilométeres sebességgel száguldozhattam, amikor nem vettem észre egy nagyobb gödröd, amibe belehajtottam. Lerepültem a quadról és méterekkel odébb landoltam. Nem tudtam mozdulni, miközben irtózatos fájdalmat éreztem az egész testemben. Elmondhatatlanul megijedtem, azt hittem, végzetes baj történt – osztotta meg a drámai részleteket Marcellina a Borssal.

Két bordája és a keze eltört

A magyar hírességhez azonnal mentőt hívtak, majd a helyi sportkórházba szállították, ahol hosszú órákon keresztül vizsgálták az orvosok.

– Szerencsére csigolyasérülés nem történt, de rengeteget kell pihennem, ugyanis meghúztam a nyakamat, ezért nem szabad a gerincemet megerőltetni. Két bordám megrepedt, nagyon nehezemre esik beszélni, illetve levegőt venni is fáj. A legborzasztóbb azonban a begipszelt kezem, több helyen megsérült, ha picit komolyabb, akkor ez a szakmámban végzetes is lehetett volna.

Koncertjeit le kellett mondania, sérülései az ágyhoz kötik az énekesnőt © Bors

Marcellina végül saját felelősségére elhagyta az ausztriai kórházat és hazatért, hogy barátja szentendrei nyaralójában tudjon koncentrálni a felépülésre. Továbbra is nehezen mozog, komoly fájdalmak gyötrik és előreláthatólag hosszú hetekbe telik, mire véglegesen felgyógyul.

A merevítőtől beszélni is nehezen tud

– Most azt kell gyakorolnom, ami hiányzik belőlem: a türelmet. Szerencsére még mindig hajt a vágy, hogy adjak a közönségnek, ezért is viselem nehezen, hogy a mai koncertemet le kellett mondanom az orvosok és a pá­rom tanácsára. Én mennék dacára, hogy jelenleg fizi­kailag képtelen vagyok végigcsinálni egy Stefánia palotás koncertet. A vakok és gyengénlátók megsegítéséről szól a fellépés, de itt megígérem, nincs elfelejtve a koncert és amint újra visszanyerem az erőmet, pótolom. A pá­rom egész nap kényeztet, lesi min­den kívánságomat, ahogy a bátyám és a vokalistáim is, akik maguk is vakok, ezért külön megható számomra, hogy ilyen önzetlenül akarnak segíteni –tette hozzá Marcellina.

Ezzel a quaddal szenvedett balesetet Ausztriában

Bevállalós sztár

Babits Marcellináról kevesen tudják, hogy a Kócbabák alapító tagja. A háromtagú lánybanda az 1972-es Ki Mit Tud?-on mutatkozott be Csepregi Évával és Fábián Évával. De mivel a szaxofonos-énekesnő külföldön próbált szerencsét, helyére Pál Éva lépett. Az alapító tagnak, Marcellinának először a Marcellina PJT tagjaként, majd szólóban itthon és külföldön is több sikeres lemeze jelent meg. Számos sláger, többek között A sztár csak te vagy, a Szexlady és az Újságáruslady fűződik a nevéhez.

Szaxofonjával vált ismertté

Jelenleg is aktívan koncertezik, egyedülálló, úgynevezett „One Woman Show”-jával járja a világot. Marcellina megjelenésében mindig is törekedett az egyediségre. Vagányságáról tett tanúbizonyságot, amikor tavaly új lemezének borítóján meztelenül pózolt. Idén pedig a TV2 A Nagy Duett műsorában Pumped Gabo oldalán láthatták a tévénézők.

Eredeti forrás:
http://www.borsonline.hu/aktualis/eletveszelyes-balesetet-szenvedett-marcellina-az-alpokban/160616

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.