Ennyire nyugatiasak lennénk? A megyei ingatlanok között egy érdekes kincset találtunk… – Kisalföld

“Biztonságos és értékálló befektetés Ausztriában! A Stájer régió ékköve Bad Mitterndorf, ahol ez a patinás szálloda épület található. Ablakaiból gyönyörű kilátás tárul a híres Grimming hegyre, amely tavasztól őszig a kirándulók, télen a síelők kedvelt helye!

30-120 m2-es, minőségi anyagokból épült, tágas és világos, erkélyes apartmanok vásárolhatók, melyek bútorozottak, de igény szerint saját ízlésnek megfelelően átalakíthatók. Az apartmanok felújítása júniusra fejeződik be, amely a legmodernebb anyagokkal, igényes kivitelben történik, bútorozottan kerülnek átadásra. A nyereségérdekeltségű apartmanok a saját használat mellett azt a befektetési lehetőséget kínálják megvásárlóinak, hogy a hozzájuk kapcsolódó szálloda évi 4 %-os megtérülést garantál, amennyiben a tulajdonos részben vagy egészben átadja a hasznosítás jogát a szállodának.

A földszinten étterem, bár, szauna részleg található. Az apartmanok ára 96.000 és 432.000 Euro között mozog.

A lakóegységekhez gondozott park, dísztó tartozik, parkolóhely biztosított. A szálloda nemzetközi éttermében, bárjában kedvezményes étkezés lehetséges. A közelben különböző kedvezményes lehetőségek várják: síterepek, golf pályák, élményparkok, termálfürdők, élménytúrák, kerékpár útvonalak, tórendszerek festői környezetben. A rendkívül népszerű, kristálytiszta levegőjű település 250 km-re fekszik a magyar- és 100 km-re a német határtól, kedvelt gyógy-és kirándulóhely.”

További képek az eladó házról és területről az ingatlanbazar.hu oldalán!

Eredeti forrás:
https://www.kisalfold.hu/gyori_hirek/ennyire_nyugatiasak_lennenk_a_megyei_ingatlanok_kozott_egy_erdekes_kincset_talaltunk_/2581853/