„Érzi, hogy szeretet veszi körül” – Egy pap járt Michael Schumachernél, aki most részleteket árult el a megrendítő találkozásról – Blikk.hu

Schumi lassan öt éve, hogy súlyos agysérülést szenvedett síelés közben, családja azóta is titkolja állapotát. Azt sem tudni, képes-e önállóan enni vagy beszélni. A „megrendítőnek” nevezett találkozásról Gänswein részleteket árult el a lapnak arról, milyen volt találkozni Schumacherral.

– Ültem vele szemben, megfogta a kezemet, rám nézett – mondta az érsek. – Érzi, hogy szerető emberek veszi körül, de nagyon aggódom miatta. Természetesen érte is imádkozom.

Gänswein érsek 2016-ban látogatta meg a sérült Schumachert, most nyilatkozott a találkozásról / Foto: Getty Images

Ugyanakkor hozzátette: helyesnek tartja, hogy elzárják a nyilvánosság elől a bajnokot glandi otthonában, hiszen így legalább nyugalom veszi körül. Azt továbbra sem tudni, hogyan halad a beteg rehabilitációja.

A Bunte megjegyezte, hogy a látogatás után körülbelül egy évvel Schumi felesége, Corinna (49) és a gyerekek, Mick (19) és Gina (21) 2017 nyarán Ferenc pápánál jártak a Vatikánban.


Eredeti forrás:
http://www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/michael-schumacher-baleset-gyogyul-szeretet-tamogatas-allapot-forma-1/g4vsyd2

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.