Fisichella szívbemarkoló üzenete Schumachernek – Formula.hu

Schumacher egészségi állapotát rejtély övezi azóta a bizonyos síbaleset óta, melyet még 2013-ban szenvedett el a német legenda. Azóta svájci otthonában rehabilitálódik a hétszeres világbajnok, és nem mutatkozott a nagyközönség előtt.

Giancarlo Fisichella fej-fej melletti csatákat vívott Schumacherrel 2005-ben és 2006-ban, mielőtt a Ferrarihoz csatlakozott 2009-ben, Felipe Massa helyettesítésére. Akkoriban Schumacher a csapat tanácsadójaként tevékenykedett, és mindössze egy motoros baleset miatti nyaksérülés következtében nem tudta ő elvállalni Fisichella szerepét.

Fisichella és Schumacher az 1998-as Kanadai Nagydíj dobogóján

„Barátok voltunk. Nagy futballrajongó volt, és gyakran rúgtuk együtt a bőrt” – mondta az olasz a Rainak. „Mint kollégám, egy hihetetlen ellenfél volt, újraírta a Formula-1 történelmét. Az, hogy ellene versenyezhettem, rengeteget jelentett számomra, és az a néhány alkalom, mikor előtte végeztem, még büszkébbé tett, hiszen ő egy nagyszerű bajnok.”

„A sors kegyetlen fintora, hogy egy autóversenyző, aki annyiszor vitte vásárra a bőrét, síelés közben szerez egy súlyos sérülést. Szeretném megölelni és beszélni vele. Elmondanám neki, milyen ügyesen fejlődik a fia, Mick. Hogyan nyeri meg a versenyeket, és hogy talán egy napon ő is ugyanolyan bajnok lesz, mint az apja. A szívem legmélyéről kívánom, hogy egyszer újra teljes életet élhessen. Senki sem tud róla nekem mondani semmit, és ez rendkívül elszomorít” – hangzottak el Fisichella szívbemarkoló szavai.

Eredeti forrás:
http://formula.hu/f1/2018/12/05/fisichella-szivbemarkolo-uzenete-schumachernek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.