Gyerekek is életüket vesztették egy orosz tűzvészben – Mandiner.hu

Változás

Johnson az eddigi kabinet gyakorlatilag összes magas rangú tagját menesztette, számos más vezető kormánytisztviselő pedig önszántából távozott posztjáról.

4

21

Több mint 112 ezer diák várta az este nyolcórai eredményhirdetést.

Kutatás

A gyerekek egy teljes órát töltenek naponta a kijelzők előtt, mielőtt elérik az egyéves kort,a hároméves kor körüli gyerekek pedig átlagosan 94 percet töltenek a digitális készülékek előtt egy új tanulmány szerint.

5

Milákcsúcs

A 19 éves sportoló 200 méter pillangón csapott be elsőként.

194

Tusványos

Magyarország érdeke, hogy azokban az államokban stabilitás legyen, amelyeknek fontos szerepük van az illegális migráció feltartóztatásában – mondta Kósa Lajos.

8

9

Karácsony hetekre eltünteti, majd amikor ez kiderül, visszacsempészi az önkormányzat honlapjára a szerződéseket – jelentette ki a Fidelitas budapesti elnöke.

7

13

Milliók készenlétben

A hongkongi kormányzat kérheti a kínai hadsereg helyőrségének segítségét a közrend megőrzésében és a katasztrófa-elhárításban – mondta el a kínai nemzetvédelmi minisztérium szóvivője.

5

6

Utoljára tett nagy bejelentéseket a leköszönő brit miniszterelnök.

6

8

tankerért tankert

Ha a britek elengedik a Gibraltárnál lefoglalt iráni tartályhajót, akkor visszakapják az iráni Forradalmi Gárda által lefoglalt brit tankert.

1

11

A Honvédelmi Minisztérium bebizonyította, hogy a 11 románnak vélt katona közül 5 magyar volt.

1

45

Az Indiával nukleáris fegyverkezésben lépést tartani próbáló ország immár 13. alkalommal fordul a szervezethez fenntarthatatlan gazdaságpolitikája miatt. A Makronóm írása.

1

11

A fogyasztói társadalom tereiben duruzsoló háttérzene a „muzak”, aminek százéves története tele van meghökkentő epizódokkal. Valaha a haditermelés növelésére használták, majd befolyásolták vele a vásárlókat. De pontosan hogyan jutottunk el a zene totalitarizmusáig?

2

50

A skótoknak „jól felfogott” érdeke lenne a kilépés, hogy aztán újra beléphessenek az EU-ba.

4

14

A polgármester tudtával 12 ezer tonna Olaszországból származó hulladékot helyeznének el a városban – jelentette ki a Fidesz helyi önkormányzati képviselője.

34

Antal Árpád maga számolt be erről közösségi oldalán.

8

A Makronóm cikke.

1

11

„Mindketten egyetértünk abban, hogy egy erős és egységes, az éghajlat és digitális gazdaság, valamint a növekedés, illetve a biztonság és védelem iránt elkötelezett Európáért akarunk dolgozni” – hangsúlyozta VDL.

40

13

Magyarországon építi meg az első külföldi gyárát a dél-koreai Bumchun Precision – jelentette be Szijjártó Péter.

3

21

A biztonságot leginkább a migráció fenyegeti mert a népvándorlást gerjesztő folyamatok nem szűntek meg – jelentette ki a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára.

2

2

Tusnádfürdőn járt a nemzetpolitikáért felelős államtitkár.

2

4

Christian Lindner, a német liberálisok vezetője az ARD német közszolgálati csatornának vasárnap adott interjúban kijelentette, hogy nem hisz a világvége elméletekben, és azokban sem, akik „aszkézist és lemondást prédikálnak”. A Makronóm írása.

1

14

Dél-Korea nem tudja elfogadni Japán tiltakozását.

6

Ennek ellenére nagy létszámú küldöttséggel vesznek részt a budapesti Maccabi Európa Játékokon.

24

1

A hat elhunytból öt személyazonosságát már megállapították.

4

Egyszerűsödik a vállalkozások adóadminisztrációja, még több beruházás valósulhat meg.

5

11

Eredeti forrás:
https://mandiner.hu/cikk/20190723_gyerekek_is_eletuket_vesztettek_a_satortabori_tuzveszben