Két rangos díjat nyert a Helly Hansen vitorlás kabátja – Sportpiac.hu

German Design Award és Good Design Award díjat nyert a Helly Hansen HP Racing Midlayer vitorlás kabátja, mely több forradalmi újítást is magában hordoz.

Hosszú évekig tartó kutatás-fejlesztést követően egy igazi innovációval rukkolt elő a cég: megtervezték az új, forradalmi hőszigetelő megoldást, a LifaLoft bélést, amely a téli kollekciót követően a sailing kategóriában is visszaköszön.

German Design Award és Good Design Award díjat

A kisebb tömegű, könnyebb súlyú bélés a megnövelt számú mikroszkopikus légzsebeknek köszönhetően – amelyek magukba zárják és megőrzik a hőt – melegebben tartja viselőjét. A speciális bélés mellett a kabát külsejét szélálló, légáteresztő és gyorsan száradó Helly Tech szövet borítja. A technikai részletekkel felszerelt, sokoldalú és kényelmes HP Racing Midlayer kabát így  ideális viseletet nyújt a vitorlás csapatok, illetve az autentikus tengeri stílust kedvelő, kalandvágyó emberek számára.

Ami a nyertesek kiválasztását illeti, a German Design Award minden évben magasra teszi a lécet, az üzleti, oktatási, tudományos és design területek szakértőiből álló zsűribizottság ugyanis kizárólag olyan termékeket és megoldásokat díjaz, amelyek több szempontból kiemelkedőnek számítanak a maguk területén. Az 5400 nevezés közül kiválasztott HP Racing Midlayer kabát főként rugalmas, tartós szerkezetével és környezetbarát kialakításával érdemelte ki a győzelmet, azonban emellett egy másik rangos díjat is elnyert. Az 1950-ben, Chicago-ban alapított The Chicago Athenaeum Good Design Award az egyik legmagasabb presztízsű terméktervezési verseny, amelynek során a Helly Hansen innovatív vitorlás kabátja rekord számú, világszerte 47 országból érkezett nevezés közül került ki nyertesként.

“A tervezői csapattal együtt nagy örömünkre szolgál, hogy elnyertük ezt a két rangos nemzetközi díjat.” – nyilatkozta Vedvik. „Ezek a kitüntetések egyaránt bizonyítják, illetve felhívják a figyelmet arra, hogy a Helly Hansen elkötelezett az olyan professzionális szintű felszerelések készítése mellett, amelyek nem csupán megfelelő védelmet nyújtanak viselőjüknek, hanem egyúttal lehetővé teszik számukra, hogy úgy érezhessék, igazán élnek. A kabát hosszú évek munkájának eredménye, amelynek fejlesztésében a világ legelismertebb vitorlázói is közreműködtek, mint például Thomas Coville.”
  
HP Racing Midlayer Jacket

  • Helly Tech Performance szerkezet
  • Vízálló, szélálló és légáteresztő
  • LIFALOFT bélés
  • Teljesen rugalmas kialakítás
  • Polartec polár gallér a maximális kényelem érdekében
  • Teljesen zárt varrás
  • Tartós Vízlepergető Képesség (DWR)
  • Kézmelegítő zsebek
  • Állítható kabátujjvégek

A férfi és női változatban egyaránt elérhető HP Racing Midlayer kabát megvásárolható az üzletekben, illetve online a www.hellyhansen.com oldalon.

Eredeti forrás:
https://www.sportpiac.hu/hirek/ujdonsagok/ket-rangos-dijat-nyert-a-helly-hansen-vitorlas-kabatja/5923/