Klaszterünk együttműködési megállapodást kötött a Testnevelési Egyetemmel

A szabadidős sportok innovatív társadalmi szerepének egyre fokozódó jelentősége is szükségessé tette a felek szorosabb együttműködését.

 

2020 szeptemberében a Pasaréti Síiskolában lezajlott ülésünkön, a Testnevelési Egyetemmel (TE) való együttműködési megállapodás előkészítéseként, a TE Tudományos rektorhelyettese, Prof. Dr. Lacza Zsombor ismertette az együttműködés lehetőségeket. Ezzel együtt megindult a párbeszéd a meghatározott témakörökben. Ennek gyümölcseként, a két fél között az együttműködési magállapodás aláírásra került Prof. Dr. Mocsai Lajos és klaszterünk elnöke kézjegyével.

A Testnevelési Egyetem és a Nemzeti Kézilabda Akadémia szervezésében 2021. szeptember 15-17. között kerül sor a IV. Sport és Innováció Nemzetközi Konferenciára. Klaszterünk és a TE együttműködésének első lépéseként ezen a konferencián klaszterünk bemutatkozhat, egy 15 perces előadás keretében, egyúttal megindulhat a résztvevőkkel, partnerekkel való szorosabb kapcsolatok kiépítése.

Kép: Téli felvétel a Nemzeti Kézilabda Akadémia Sportcsarnokról, ahol szeptemberben megrendezésre kerül a Sport és Innováció Nemzetközi Konferencia / Fotó: CsodálatosBalaton.hu

A negyedik alkalommal megrendezésre kerülő nemzetközi konferencia utolsó két napja – ez évben először – Balatonbogláron kerül megrendezésre, a Nemzeti Kézilabda Akadémián.

[embedded content]

A konferencia véglegesített programjával hamarosan jelentkezünk.

Eredeti forrás:
https://sieljitthon.hu/klaszterunk-egyuttmukodesi-megallapodast-kotott-a-testnevelesi-egyetemmel/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=klaszterunk-egyuttmukodesi-megallapodast-kotott-a-testnevelesi-egyetemmel

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük