Lányt mentett Bors Kapitány

A lapunk Bors kapitányát alakító Hajmási Dávid házibuliban mentett meg egy bajba jutott hölgyet.

A lapunk Bors kapitányát alakító Hajmási Dávid házibuliban mentett meg egy bajba jutott hölgyet.

Szemrevaló és va­gány táncoslányokkal debütált Bors kapitány. A Bors új arcát alakító Hajmási Dávid nem ismeretlen a színházi életben, ugyanis jelenleg is több teátrumban játszik.

– Elképesztő lehetőség volt a kapitány bőrébe bújni és egy ekkora reklámkampány vezető arcaként részt venni a munkálatokban. Színészként már számos meghatározó munkám volt nagy kőszínházaktól kezdve ki­sebb, alternatívabb társulatokig, de ennél izgalmasabb reklámfilmes debütálást el se tudtam volna képzelni magamnak – me­sélte Dávid, akinek több szempontból is kihívás volt a maratoni forgatás.

Egy igazi jóságos pénzosztó számára a hősiesség sem ismeretlen © Knap Zoltán

– Több jelenetet vettünk fel a stábbal, összesen 16-17 órát forgattunk, ami igazán embert próbáló volt. A külsőmet kissé át kellett alakítani: befestettük a hajamat, mivel az eredeti hajszínem sokkal világosabb és kevésbé „kapitányos”.

– A kapitány ruháját az Álomutazó című gyerekmusical jel­mez­ter­ve­ző­je készítette, fontos volt, hogy a klasszikusan elképzelt „kapitányénál” modernebb és vagányabb hatást keltsen, közelebb hozva a ma emberéhez. 16 óra forgatás nagyon fárasztó tud lenni egy ilyen bőrkabátban és fejre feszülő kalapban, bár én job­ban aggódtam a négy gyönyörű táncoshölgyért, akik szintén tényleg mindent beleadtak a reklámfilm sikeréért.

– A stáb rendkívül figyelmes volt, élükön a koncepció kitalálójával, Geszti Péterrel, aki igyekezett a kényelmemet biztosítani, sőt nemegyszer maga tartotta nekem a ventilátort, hogy kicsit felfrissüljek – fűzte hozzá.

Bors kapitány napi 16-17 órát forgatott a stábbal © Knap Zoltán

Egy igazi jóságos pénzosztó számára a hősiesség sem ismeretlen, ahogy Dávidnak sem, aki csak és kizárólag a Bors olvasóival osztotta meg élete leghősiesebb pillanatát.

– 14-15 éves tinédzser lehettem, amikor egy síelés alatt két idősebb fiú rendkívül illetlen módon közeledett egy lány felé, amit ő na­gyon nehezen viselt. Nem gondolkodtam, késlekedés nélkül odaléptem, és az egyik srácot kipenderítettem a lokálból – fűzte hozzá Dávid.

A jóképű kalóz akár önnek is meghozhatja a szerencséjét a Bors nagyszabású játékában, ha megvásárolja a lapunkat, hi­szen – ellentétben rémisztő tengeri kollégáival – Bors kapitány értékes pénznyereményeket oszt szét lapunk olvasói között összesen 3 millió forint értékben, to­vábbá 1000 tárgynyeremény is gazdára talál.

Eredeti forrás:
http://www.borsonline.hu/aktualis/lanyt-mentett-bors-kapitany/153832

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.