Leleplező fotók Eugénia hercegnő férjéről: félmeztelen modellel múlatta az időt egy luxusjachton – Femina.hu

Eugénia hercegnő és üzletember férje, Jack Brooksbank idén februárban váltak szülőkké, kisfiuk az August Philip Hawke Brooksbank nevet kapta.

Jelenleg a hercegnő az otthonukban van a kisfiukkal, míg Brooksbank külföldön dolgozik, a hétvégén egy jótékonysági gálán vett részt. Azonban a 35 éves férfi nemcsak az UNICEF Summer Gálán volt ott, hanem egy luxusjachton is.

Eugénia hercegnő férje botrányba keveredett

A The Daily Mail közölte először exkluzívan a fotókat, amelyeken az látható, ahogy Brooksbank önfeledten fürdőzött és lazított három nő társaságában. Természetesen még velük volt a hajó kapitánya is, de ő csak a munkáját végezte. Az egyik modell ráadásul félmeztelen volt, az alábbi képtől Eugénia hercegnő biztosan ingerültté és elkeseredetté vált, hiszen senki nem akarná viszontlátni ilyen helyzetben a férjét.

Brooksbank a Casamigos tequila nagykövete, valószínűleg ezért kapott meghívást a jachtra Rachel Zalistól, aki az italcég nemzetközi vezetője. Zalison kívül két modell is ott volt, Maria Buccellati és Erica Pelosini.

Buccellatit még ölelgette is, a leleplező felvételeket az alábbi Instagram-posztban nézheted végig, ha a fotó jobb oldalán látható fehér nyílra kattintasz.

Bár megcsalásra pontos bizonyíték nincs, a rajongók aggódnak, hogy Jack rossz útra tévedt: “Remélem, hogy ez nem igaz! Eugénia nem ezt érdemli.”, “Jaj, istenem, remélem nem lépett félre, annyira édes páros, nem tetszene, ha elválnának!”, “Szegény Eugénia és a kisfia, most nagyon sajnálom őket!”, “Ez undorító, hogy viselkedhet valaki így a feleségével, aki nemrég szült?” – fogalmazták az Instagram-posztok alatt.

A lapnak egy közeli forrás elmondta, Jack üzleti úton volt Capriban, nem a vakációját töltötte ott, pont ezért nem csatlakozott hozzá a felesége és a kisfia. A férfi az UNICEF gáláján dolgozott, az volt az egyik feladata, hogy a meghívott hírességekkel beszélgessen.

Egyelőre kérdéses, hogy ezeknek a fotóknak lesz-e komoly következménye, vagy sem, az viszont garantálható, hogy Eugénia elbeszélget majd a férjével, nem mellesleg a királynő is biztosan kifejti majd erről a véleményét, ugyanis a férfi ezzel a húzásával a királyi családot is kellemetlen helyzetbe sodorta.

Jack Brooksbankot 2010-ben ismerte meg egy svájci síelés során. Egymásba szerettek, majd 2018-ban összekötötték az életüket. 

Diana hercegnő nővére

Képes összeállításunkban megnézheted Diana hercegnő nővérét, Sarah-t.

Eredeti forrás:
https://femina.hu/vilagsztar/eugenia-hercegno-ferje-botrany/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.