Megérkezett a hetedik szezon első hivatalos teasere, egy fagykirály – Esport1

A korábbi szezonból kiindulva a Battle Pass egyik skinjét láthatjuk a képen, talán a Tier 1-ért járót!

Percekkel ezelőtt az Epic Games a hivatalos Twitter oldalán kidobta a hetedik szezon első képét, ami egy igen hideg tekintetű alakot ábrázol!

Hosszú napok óta tudni már, hogy a hetedik szezon fő szenzációja egy jéghegy lesz, aminek a tetején egy vár található. Egyelőre csak egy kis doboz szerű építmény, de egyes elképzelések szerint a szezon során a jég majd leolvad, és igazi vár lesz belőle. Így tehát logikusnak abszolút logikus, hogy egy uralkodó csatlakozzon a játékhoz. A képen egyébként azonnal észrevehetünk két érdekes dolgot.

A karakter jobb vállánál egy síelő alakot láthatunk, míg magában a testében pedig a sarki fényre emlékeztető motívumok tűnnek fel! A síelő alak valószínűleg a szezon következő nagy újdonságára utal, ugyanis minden szezonban volt valami különlegesség. A negyedik szezonban ott voltak a gravitációt csökkentő kövek, az ötödikben a portálok és a golfkocsi, a hatodikban a kísértet kövek, most pedig miért ne jöhetne a síelés? Ezzel az Epic voltaképp hivatalosan is megerősítette, hogy hűvös idők várnak ránk, bár természetesen ezt eddig is tudni lehet a korábbi jelekből, –például abból, hogy a kezdő szigeten már látszódik a karakterek lehelete. 

A kép szövege egyébként: “Az elkeseredett jég terjed… 3 nap a 7. szezonig”. Bennünk olyan gigantikus hype-ot ez a teaser egyelőre nem eredményezett, –de két nap még hátra van, várhatóan holnap és holnapután is jön majd egy pár infó…

Nektek mi a véleményetek a jeges fickóról?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Eredeti forrás:
https://esport1.hu/news/2018/12/03/fortnite-megerkezett-a-hetedik-szezon-elso-teasere-heldeus

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.