Megható: így köszöntötte fel lánya Michael Schumachert a születésnapján – ATV

Megható: így köszöntötte fel lánya Michael Schumachert a születésnapján

Megható képekkel köszöntötte fel a 21 éves Gina Schumacher népszerű, többszörös Formula 1-es világbajnokot, Michael Schumachert.

Három képet osztott meg a fiatal lány, amelyek édesapja dicsőséges napjait idézték, a fotók alá pedig egyszerűen annyit posztolt: „boldog születésnapot a világ legjobb édesapjának”.

fotó: instagramFotó: instagram

Természetesen a rajongók üzenetei sem maradhattak el a poszt alól, van, aki azt írta a fiatal lánynak címezve, hogy egykor az F1 volt az ő sportja, méghozzá Schumachernek köszönhetően – olvasható a hellomagazine.com-on.

fotó: instagramFotó: instagram

fotó: instagramFotó: instagram

Mint ismert, a német autóversenyző 2013-ban szenvedett súlyos fejsérülést síelés közben, amelynek következtében fél évig mesterséges kómában volt tartva. 2014-ben térhetett vissza otthonában, ahol folytatódtak az orvosi kezelések. Felesége gondoskodik róla, aki születésnapja előtt nyilatkozatot tett közzé. Ebben az asszony úgy fogalmazott, hogy nagyon örülnek, hogy együtt ünnepelhetik férje 50. születésnapját, és a felépülést – férje kívánságának eleget téve – nem a nyilvánosság előtt szeretnék megélni. 

atv.hu

Eredeti forrás:
http://m.atv.hu/kulfold/20190103-meghato-igy-koszontotte-fel-lanya-michael-schumachert-a-szuletesnapjan

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.