Megnyílt az ország első Oakley márkaboltja – Sportpiac.hu

A legendás optikai tisztaságú sportszemüvegek márkája az Oakley, megnyitotta első hazai márkaboltját a Westend City Centerben.

A szemüvegeik fejlesztésében világklasszis sportolók is aktívan részt vesznek, hiszen az Oakley mindig nagy hangsúlyt fektetett a sportolók támogatására. Szponzorált versenyzői 103 érmet szereztek Londonban. A boltnyitón több olimpikon is tiszteletét tette.

Megnyílt az ország első Oakley márkaboltja

Budapest, 2012. december 7.– December elsején nyílt meg az első magyarországi Oakley márkabolt. Az üzlet exkluzív megnyitóján részt vettek többek között Kovács Kati, Kozák Danuta és Szabó Gabriella olimpiai bajnok kajakozók, Benkó Barbara hegyikerékpáros olimpikon, Hirling Zsolt és Varga Tamás olimpikon evezősök, Dombi Rudolf olimpiai és Európa-bajnok kajakozó, Molnár Péter a 2011-es év férfi kajakosa, Kulifai Tamás és Tóth Dávid világbajnok kajakozók, Széll Domonkos evezős és Rákóczi Feri műsorvezető is.

A Westend City Centerben megnyílt márkabolt design-ja és bútorzata egyenesen Londonból érkezett. Az üzletbe látogató vásárlóknak elsőként az információs kijelzővel egybe épített síszemüveg, az Airwave tűnhetett fel. Ez a jövőt idéző eszköz GPS kapcsolattal megmutatja saját és barátaink pozícióját miközben lesiklunk a sípályákon. A beépített fedélzeti számítógép pedig bejövő üzeneteket, zeneszámokat, lesiklási paramétereket mutat. Szintén újdonság a „Hungarian Country Flag Edition” pólóing és szemüveg, mely a magyar lobogó színeiben pompázik és a világon csak Magyarországon kapható. 

Az üzletben minden elvárásnak megfelelő sport- és utcai ruházatot is találunk, és hozzá kapcsolódó kiegészítők széles kínálatából válogathatunk. A női igényekhez szabott ruhadarabok pedig egyaránt alkalmasak lehetnek könnyű sétához vagy síeléshez.

December közepétől új szolgáltatást, a népszerű OCP-t (Oakley Custom Product) indít az Oakley. Az egyedi szemüveg programmal érdekes színkombinációkban magunk tervezhetjük meg szemüvegünket; ezzel garantáljuk, hogy ilyen modell nem fog velünk szembe jönni sehol!

Bővebb információ az Oakley Hungary facebook oldalán: facebook.com/oakleyhungary

Eredeti forrás:
https://www.sportpiac.hu/hirek/ujdonsagok/megnyilt-az-orszag-elso-oakley-markaboltja/4845/