Michael Schumacher családja végre megtöri a csendet az ismeretlen állapotú autóversenyzőről – Híradó

Szeptember 15-én a Netflixen debütál a róla szóló személyes portréfilm.

Michael Schumacher (Fotó: MTI/EPA/Kerim Ökten)

Múlt hét pénteken a Netflix bejelentette, hogy náluk debütál a német autóversenyzőről, Michael Schumacherről szóló dokumentumfilm. Ez lesz az első olyan produkció, mely a család támogatásával készül el a Formula–1 hétszeres világbajnokáról. A Variety beszámolója szerint a filmben nem csak felesége, Corinna, és testvére, Ralph tűnik fel majd, de gyerekei, Gina és Mick is mesélnek édesapjukról.

Gina kedden a családból elsőként törte meg a csendet a film kapcsán, Instagram oldalán posztolt az édesapjáról készülő portréról.

Autóversenyző, sportikon, legenda.

– olvasható a bejegyzésében.

Rajtuk kívül megszólal még Jean Todt, Bernie Ecclestone, Sebastian Vettel, Mika Häkkinen, Damon Hill, Flavio Briatore, David Coulthard, Willi Weber, Luca di Montezemolo, Piero Ferrari, és menedzsere Sabine Kehm is.

– nyilatkozott szűkszavúan a film rendezője, Kai Finke.

Michael 2013-ban egy síelés következtében koponyasérülést szenvedett és kómába esett. Állapotáról nem, vagy csak alig tájékoztatják a nyilvánosságot, így csak sejteni lehet, hogy az autóversenyzőnek mennyire sikerült felépülnie a súlyos balesetből. Remélhetőleg a szeptember 15-én debütáló dokumentumfilmből betekintést kaphatunk a család jelenlegi életébe is, és a legendás autóversenyző állapotáról is nyilatkozik majd a család.

Tavasszal Jean Todt, a Nemzetközi Autósport Szövetség elnöke nyilatkozott Michaelről, aki rendszeresen látogatja:

Eredeti forrás:
https://hirado.hu/kultura-eletmod/bulvar/cikk/2021/08/04/michael-schumacher-csaladja-vegre-megtori-a-csendet-az-ismeretlen-allapotu-autoversenyzorol

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.