Műanyag pályás síiskolák 30 helyen a “Tanulj Itthon Síelni …

A Chernel István Sí és Turisztikai Klaszter MTI-hez eljuttatott keddi közleménye szerint Magyarországon csaknem 600 ezren síelnek vagy hódeszkáznak, és ez a szám folyamatosan emelkedik.

“A Tanulj Itthon Síelni! kampány célja, hogy minél több ember síeljen vagy snowboardozzon hazánkban, és használják egyre többen a hazai sípályáinkat, hiszen a hazai lehetőségek színes választékot biztosítanak a biztos sítudás megszerzésére” – áll a közleményben, amely szerint szeretnék felhívni a figyelmet arra, hogy ezeket a sportágakat sosem késő elkezdeni, és Magyarországon a fiatalabbak és az idősebbek számára egyformán elérhető a síelés és a hódeszkázás.

A közlemény kitér rá: a sportágak kipróbálására már az őszi időszakban is számos lehetőség adott Magyarországon, a műanyag sípályás síiskolákban pedig minden évben ingyenes nyílt napot tartanak az őszi időszakban, amikor a gyerekekkel megismertetik a síelés és a hódeszkázás élményét.

A klaszter létrehozta egységes, felhasználóbarát weboldalát, melyen a tanulási lehetőségek mellett síoktatóképzést is hirdetnek.

– MTI


Eredeti forrás:
http://www.haon.hu/muanyag-palyas-siiskolak-30-helyen-a-tanulj-itthon-sielni-kampanyban/4003884

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.