Nemsokára az apja nyomdokaiba lép Mick Schumacher? Nagy győzelmet aratott a Hungaroringen a kis Schumi – Blikk.hu

– Mick jó úton halad. A szezon első fele sikertelen időszakot jelentett számára, de a magyarországi diadal mindent megváltoztathat, önbizalmat adhat neki, hogy még jobban támaszkodjon a saját képességeire – nyilatkozta a száguldó cirkusz jelenlegi sportigazgatója, a brit Ross Brawn (64), aki technikai igazgatóként a Benettonnál két, a Ferrarinál öt vébécímhez segítette a „nagy” Schumachert.

A szakember hozzátette, amikor látta, miképpen ünnepli sikerét jóbarátja fia, elérzékenyült.

Felejthetetlen pillanatok voltak. Amikor felemelte a karját az ég felé, nem tagadom, Mick az édesapjára, Michaelre emlékeztetett – árulta el Brawn. – És az is megható volt, ahogy a világ ünnepelte. Bebizonyosodott, a Schumacher név továbbra is elképesztő érzelmeket vált ki az emberekből. Hosszú az az út, amelyet még meg kell tennie, de az irány megfelelő. 

Ross Brawn (balra) és Michael Schumacher nagy győzelmeket aratott a Ferrarinál/Foto: Getty Images

Ross Brawn (balra) és Michael Schumacher nagy győzelmeket aratott a Ferrarinál/Foto: Getty Images

Az ifjú Schumi alázatára nem lehet panasz, a német pilóta szerint a Forma–1-ről még korai beszélni.

Azért mert megvan az első győzelmem az F2-ben, nagyon sokat kell még fejlődnöm – nyilatkozta Mick Schumacher. – Igyekszem a legtöbbet kihozni magamból, próbálok rengeteget tanulni, hogy amikor eljön az idő, és lehetőséget kapok a legjobbak között, készen álljak a feladatra.

Hírzárlat

Michael Schumacher egészségi állapotáról nincs információ. A 2013. december 29-én síelés közben balesetet és súlyos agysérülést szenvedett legendával kapcsolatban továbbra is érvényben van a család által elrendelt hírzárlat. – Jelen pillanatban nincs velünk. Ám ha jobban lesz, megválaszolja az összes kérdést – mondta a brit Bernard Ecclestone (88), az F1 korábbi irányítója, Schumi barátja.


Eredeti forrás:
https://www.blikk.hu/sport/forma-1/mick-schumacher-az-apjara-emlekeztet/w5j008d

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.