Romantikus meglepetést kapott Szőcs Renáta, a TV2 Star Academy győztese – Kisalföld

Szőcs Renáta szíve nagyon kalapált az első lesiklás előtt, de szerencsére nagyobb sérülések nélkül sikerült megúsznia a kalandot.

Szőcs Renáta a koncertek és a tévés szereplések mellett is sok időt tölt együtt párjával, Márkkal. A fiú nemrég egy romantikus meglepetéssel készült az énekesnőnek: meglepetés síelésre rabolta el a Mátrába. Ez az alkalom azért is volt különleges, mert bár Renáta gyermekként már kipróbálta a síelést, felnőttként még nem csatolt lécet a lábára.

 

Az első felnőtt síelés nagyon izgalmas volt. Az elején egy kicsit féltem, mert gyerekkorom óta nem volt rajtam sífelszerelés, de mivel a párom nagyon jól síel, adott is pár jó tanácsot és végig segített. Szerencsére gyorsan belejöttem és nagyon jól ment. A legnagyobb kihívás az első lesiklás volt, akkor rendesen kalapált a szívem, hogy vajon mekkorát fogok esni. Aztán mikor lejöttem esés nélkül, elég jó érzés volt. Minden percét élveztem”


– mondta a TV2 Star Academy című műsorának győztese, Szőcs Renáta.

 

Romantikus meglepetést kapott Szőcs Renáta, a TV2 Star Academy győztese


A fiatal énekesnő és szerelme egyébként már néhány hónapja együtt is élnek, így sokkal több időt tudnak együtt tölteni, és programokból sincs hiány.

 

Egy-egy stresszesebb és nehéz nap után szeretünk spontán kiruccanni, vakációzni egyet, kipihenjük magunkat. Az ilyen alkalmak nagyon különlegesek, általában jönnek velünk még a baráti társaságból és igen tartalmas programokat szoktunk szervezni. Talán ilyenkor gyűl össze a legtöbb izgalmas közös élmény, amire nagyon jó visszaemlékezni. Ezek még jobban összekötnek bennünket”


– mesélte Szőcs Renáta, aki hozzátette: annyira megtetszett neki és párjának a síelés, hogy hamarosan Ausztriában is újra hódolnak majd új közös kedvenc sportjuknak.
Eredeti forrás:
https://www.kisalfold.hu/szorakozas/romantikus_meglepetest_kapott_szocs_renata_a_tv2_star_academy_gyoztese/2587839/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.