Síelni készül? Akkor ezeket az alkalmazásokat mindenképpen töltse le! – Blikk.hu

Tudjuk meg, milyen a pálya

A Sielok.hu app az utazást még csak tervezgetők számára éppúgy segítséget nyújt, mint azoknak, akik már felcsatolták a léceket. A síterep adataitól az időjárás-előrejelzésen át a pályarendszer térképéig mindent megtalálhatunk rajta, sőt beszámolókat is olvashatunk, böngészhetünk a helyszínen készült fotók között, és szállást is kereshetünk a kiválasztott pálya közelében. Az alkalmazást a Google Play Áruházból és az App Store-ból is letölthetjük.

Érdemes informálódni a síterep adatairól

Tartsuk számon, mit csináltunk

A Google Play Áruházból letölthető Ski Tracker, amelyet az App Store-ban Ski Trackként találunk meg, méri és rögzíti, mivel töltöttük a sípályán a napunkat. Folyamatosan menti csúszásaink legfontosabb adatait: az időt, a sebességet, a magasságot, a távolságot és még a liftezéseket is rögzíti.

A Ski Track rögzíti mivel töltöttük napunkat a sípályán

Nézzünk körül a Kékesen

Ha szeretnénk Magyarország legmagasabb csúcsával kapcsolatos információkhoz első kézből hozzájutni, töltsük le a Kékestető alkalmazást. Így élőben figyelhetjük a helyi webkamerák képeit, valamint minden naprakész információt megtudhatunk a sportolási lehetőségekkel és a hegycsúcson található éttermekkel, büfékkel kapcsolatban. Az alkalmazás az AppStore-ból és a Google Play Áruházból is letölthető.

Töltsük le a Kékestető alkalmazást

Kérjünk riasztást, ha lavina fenyeget

Nem árthat, ha van a mobilon egy olyan applikáció is, mint a SnowSafe, amely jelzi a lavinaveszélyt. A Google Play Áruházból letölthető alkalmazás helymeghatározás alapján mutatja az aktuális pozíciónkra vonatkozó lavinajelzést, és vészhelyzet esetén riaszt is. Jelenleg Karintia, Alsó- és Felső-Ausztria, Stájerország, Salzburg, Tirol, Vorarlberg, Bajorország, Szlovákia, Dél-Tirol, Veneto, Norvégia, Csehország, Szlovénia, Izland, Trentino, Lengyelország síterepein használható.

A SnowSafe jelzi a lavinaveszélyt

Ha otthon ragadnánk…

Az App Store és a Google Play Áruházból is letölthető Ski Championt azoknak találták ki, akik idén nem tehetik meg, hogy síelni menjenek, de mégis élvezni szeretnék valamilyen formában a lejtőkön való száguldást. Kuporodjunk a fotelbe, tegyük fel a lábunkat, és vigyázz, kész, rajt, kezdődhet a síelés! Döntsük meg a világrekordot, és gyűjtsük be az aranyérmet!

A Ski Champion azokra is gondolt, akiknek nem volt lehetőségük elmenni síelni


Eredeti forrás:
http://www.blikk.hu/eletmod/tippek/hasznos-alkalmazasok-sieles-applikacio/2d50wjc

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.