Sikeres edzőtovábbképzés a szövetség szervezésében

A képzésen alpesi sí edzői képesítéssel vagy legalább 4 éves alpesi sí versenyzői múlttal rendelkező sporttársak vehettek részt. A síiskolák részvételével. A rendezvény nyitott volt a síiskolák számára is.

A továbbképzés elméleti részét szombaton tartották a kőbányai Szervátiusz Jenő Általános iskolában.

A vasárnapi gyakorlati képzés betegség miatt elmaradt, de a szervezők tervei szerint pótolják azt.

„Sok éve után sikerült újra továbbképzést szerveznie a Magyar Sí Szövetségnek. Erre az eseményre meghívtuk a síiskolák képviselőit, akik nagy számban el is jöttek. Célunk, hogy az évek során kialakult szakadékot, ami a síiskolák és a versenysport között tátong, megszüntessük, hogy újra közelítsünk egymáshoz, és szélesebb tömegbázist alakítsunk ki. Sajnos nem volt teljes a hétvége, ugyanis a második napra tervezett gyakorlati képzést le kellett mondanunk betegség miatt. Célunk, hogy ezt a napot, akár kibővítve, tavasszal megtartsuk. Ugyanígy tavaszra tervezzünk havon tartandó továbbképzést is, ha az időjárás megengedi, akkor Magyarországon” -mondta Stark Márton, a rendezvény főszervezője, a síszövetség edzője.

KÉPEK A KÉPZÉSRŐL

Eredeti forrás:
http://skihungary.hu/index.php/component/content/article/9-hirek/288-sikeres-edzotovabbkepzes-a-szovetseg-szervezeseben?Itemid=101