Sikeres nyári szezon áll Vörös Virág mögött

Vörös Virág a múlt hét végén befejeződött kontinentális kupa összetett eredménylistáján a 11. helyén végzett, ami síugrónk eddigi legjobb eredménye, amióta a versenysorozatban indul.

A kőszegi sportoló a következőképpen értékelte a nyári versenyszezonban elért eredményit, tapasztalatait:

„Úgy érzem a közös munka Vasja Bajccal kezd szépen beérni, és ez az eredményekben is megmutatkozik. Összességében azt mondhatom, hogy elég jól sikerültek a kontinentális kupa versenyek, talán Stams-ba az utolsó helyszínen lehetett volna jobb is, de végülis az sem volt egy rossz eredmény. A nyári teljesítményeim elég biztatóak a jövőre nézve. Természetesen technikailag az ugrásaimon még lehet javítani, emellett testsúlyban is picit jó lenne lejjebb menni a téli szezonig. És egy pár szponzor is segítene a helyzetemen. Egyébként a nyári versenyeim közül egyértelműen a csehországi Grand Prix emelkedik ki, ahol sikerült megszereznem az első világkupa pontjaimat, és ennek nagyon örülök. De a Rasnovba elért dobogós helyezésemmel is elégedett vagyok. Ezek az eredmények azért is értékesek számomra, mert szinte majdnem minden versenyen elég erős mezőny jött össze, sokszor voltak VK top 10-ben szereplő lányok is a mezőnyben a COC versenyeken is. Nyilvánvalóan Grand Prix-n meg világkupa szintű volt. December elején kezdődik a Világkupa sorozat Norvégiában, Lillehammerben, ott lesz az első versenyem, amit már nagyon várok.”

Eredeti forrás:
http://skihungary.hu/index.php/component/content/article/9-hirek/279-sikeres-nyari-szezon-all-voros-virag-mogott?Itemid=101