Símagazin: 100 oldalon az idei újdonságok – NSO – Nemzeti Sport

Ha késő ősz, akkor símagazin – sorozatban a harmadik alkalommal kínálunk olvasnivalót a téli hónapokra a Nemzeti Sport Kiadványok kereteiben. Sőt, ez talán több is mint olvasnivaló, hiszen ezúttal is egy olyan kiadvány elkészítésére törekedtünk, amely a szórakoztatásnál többet ad.

Harmadszor is megjelent a Símagazin

Az első évben a kezdőket céloztuk meg, tavaly pedig számos külföldi síterepet mutattunk be, megkönnyítve a netes keresgélést, ha még valaki nem döntött úti céljáról. Nem állíthatjuk, hogy ezúttal nem akarunk  hasznos információkat, tippeket kínálni a síeléssel még csak visszafogottan ismerkedőknek, miként természetesen néhány remek sípályatippet is írunk, de a fókuszba most az újdonságok kerültek.

Hiszen a síelés is évről évre, sőt, napról napra változik, még ha nem is vesszük észre egy-egy téli „nyaralás” során ezeket a változásokat. Sok ismert pálya eurómilliókat öl a fejlesztésekbe; a nagyobb sportszergyártók már-már űrfelszereléseket terveznek; a kütyüink után a síelésbe is beköltözött az „okos” előtag, ki tudja, hamarosan már „okossíléc” fuvaroz be bennünket kényelmesen a célba; amíg nincs baj, talán fel sem tűnik, de a gyógyítás és a rehabilitáció is számos újdonságot rejt; a teremben gépekkel már sokaknak élvezetesebb síelni, mint a szabadban; és talán a síelésről nem feltétlenül Kína vagy pláne Lesotho jut az eszünkbe, holott már ott is bőven túl vannak a kezdeti lépéseken, a dubai „Alpokról” nem is beszélve.

A magazin december elejétől kapható az újságosoknál, az ára 990 forint.

Eredeti forrás:
http://www.nemzetisport.hu/egyeb_egyeni/simagazin-100-oldalon-az-idei-ujdonsagok-2671911

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.