Síoktatás után tér vissza Kardos Eszter – Blikk.hu

Vanda ugyanis drogelvonóra távozott legutóbb, kérdés, hogy sikerült-e már kigyógyulnia szenvedélybetegségéből.

A Vandát alakító Kardos Eszter (21) eközben valóban elhagyta az országot is, hiszen már több mint egy éve Ausztriá­ba tette át székhelyét, ahol rátalált a szerelem is.

Vanda próbál segíteni édesanyjának, Julinak (Mérai Katalin), hogy minél előbb feldolgozza férje, Berényi András halálát

– Négyéves korom óta síelek, mindig is nagyon szerettem ezt a sportágat, ez volt a hobbim, és ezért néhány éve a Magyar Síakadémiánál letettem az oktatói vizsgát. Murauban élő barátainktól pedig hallottam, hogy az egyik osztrák sísulihoz magyarul beszelő síoktatót keresnek. Persze azonnal megragadtam az alkalmat, és jelentkeztem – mondta a Blikknek Eszter, aki tavaly télen beleszeretett egy helyi férfiba, ezért nem tért haza a szezon végével, hanem nyárra is Ausztriában vállalt munkát.

– Rolanddal hamar összeköltöztünk az ő muraui lakásába, így persze nyárra is kellett nekem valami munka. Először egy rönkházakat értékesítő és építtető osztrák cégnél dolgoztam, ahol honlapszerkesztéstől kezdve a könyvelésig mindent csinálnom kellett, majd rövid ideig egy kávézóban is dolgoztam felszolgálóként. Aztán kezdődött az új szezon. Szóval most ismét a síelés tölti ki minden napomat – tette hozzá Eszter, aki persze minden alkalommal örömmel tér vissza a Barátok közt csapatához is, és bevallása szerint most egy új oldaláról ismerhetjük majd meg az általa megformált karaktert.

Vanda korábban jóban volt Balázszsal (Aradi Balázzsal)

– Vandát is megrázta András halála, de ez elsősorban Juli számára nehéz időszak, és Vanda mindenképpen szeretné támogatni az édesanyját a temetéskor és abban, hogy egy kicsit sikerüljön feldolgoznia a gyászt. Szerintem a mostani visszatérésekor Vanda ismét meglepi majd a nézőket, de úgy gondolom, hogy ezúttal másképp, mint ahogy eddig megszokhattuk tőle.

Somogyi Nóra

Eredeti forrás:
http://www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/sioktatas-utan-ter-vissza-kardos-eszter/dj0bcsq