Szívmelengető titkot rejt Eugénia hercegnő esküvői ruhája

Szívmelengető titkot rejt Eugénia hercegnő esküvői ruhája

Amellett, hogy gyönyörű, valami nagyon fontosra szeretné felhívni a figyelmet.

Ma mondta ki a boldogító igent a királynő unokája, Eugénia yorki hercegnő, aki II. Erzsébet harmadik gyermekének, András yorki hercegnek és volt feleségének, Sára hercegnének a kisebbik lánya. Az újdonsült férj, Jack Brooksbank üzletember, akit 7 évvel ezelőtt egy svájci síelés alkalmával ismert meg a hercegnő és akivel azóta is felhőtlenül boldogok.

Fotó: MTI/APpool/Danny Lawson ( A képre kattintva galéria nyílik)

A szertartás ugyan nem volt Harry hercegéékhez mérhető, mégis egy valami miatt elmondhatjuk, a legkülönlegesebb királyi esküvő volt idén. Eugénia ugyanis egy meseszép Peter Pilotto ruhában vonult az oltár elé, ami a vállra ejtett V-kivágású dekoltázsával nem csak egy modern nő látszatát keltette, valami mást is hordozott magában.

Windsor, 2018. október 12.
András yorki herceg és lánya, Eugénia hercegnő a windsori kastélyba érkezik 2018. október 12-én. A 28 éves Eugénia hercegnő, II. Erzsébet brit uralkodó unokája és a polgári származású, 30 éves Jack Brooksbank a windsori kastély, a legősibb angliai királyi rezidencia Szent György-kápolnájában esküszik örök hűséget Fotó: MTI/EPA/Neil Hall ( A képre kattintva galéria nyílik)

A képen is látható, hogy a gerince mentén húzódó heg egy régi műtét emléke. 12 éves korában a hercegnőt súlyos gerincferdülés miatt operálták és azóta is fontosnak tartja, hogy ne takargassa, inkább büszkén vállalja a vágást, ezzel adva erőt a hasonló betegségben szenvedőknek.

“Úgy érzem a szépség fogalma formálható” – nyilatkozta még a Gerincferdülés Világnapján, amikor saját röntgenfelvételét is közzétette az Instagramon.

Köszönetet mondott az őt operáló kórház dolgozóinak és büszke arra, hogy erőt tud adni sorstársainak, ezzel igazán egyedivé téve az amúgy is megható szertartást.

(via BBC, Instagram borítókép: MTI/EPA/Neil Hall)


Eredeti forrás:
https://zoom.hu/hir/2018/10/12/szivmelengeto-titkot-rejt-eugenia-hercegno-eskuvoi-ruhaja/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.