The North Face márkabolt nyílt Parndorfban nagy kedvezményekkel – Sportpiac.hu

Jó hír a sportőrülteknek: a parndorfi McArthurGlen Designer Outlet épp a tavasz kezdetére bővíti tovább széles kínálatát, ezúttal nemzetközileg ismert sport- és utcai viseletet gyártó márkákkal: a The North Face megnyitotta üzletét a parndorfi McArthurGlen Degisner Outletben.

A kiváló minőségű sport- és túraruházatairól és gyapjúból készült termékeiről híres cég mostantól egész évben 30-70 százalékos kedvezménnyel várja azokat, akik a márka multifunkciós hegymászó- és túrafelszereléseire, illetve ruházataira vágynak.

The North Face márkabolt nyílt Parndorfban

Minden igényt kielégítő sportruházatok széles választéka
A parndorfi McArthurGlen Designer Outlet sok nemzetközi luxus- és lifestyle márka mellett olyan keresett sportmárkákat kínál hatalmas választékban, mint az Adidas, Burton, Jack Wolfskin, Mountain Warehouse, Nike, Oakley, Puma, Reebok vagy Salomon. Az ilyen elismert márkák nagy kínálatának köszönhetően a parndorfi McArthurGlen Designer Outletbe a sport szerelmeseinek is megéri ellátogatni: Legyen szó túráról, futásról, kerékpározásról, hegymászásról vagy labdarúgásról, a parndorfi McArthurGlen Designer Outletben minden sportőrült megtalálja számítását!

Eredeti forrás:
https://www.sportpiac.hu/hirek/ujdonsagok/the-north-face-markabolt-nyilt-parndorfban-nagy-kedvezmenyekkel/5230/