Újabb együttműködési lehetőség klaszterünkön belül

Az eplényi Intersport Síaréna a következő lehetőséget biztosítja a Chernel István Sí és Turisztikai Klaszter síiskoláinak:

Kedvezmény
Minden klasztertag, aki Eplényben tartana síoktatást vagy snowboard oktatást, a következő kedvezményekre jogosult Eplényben:
– A Síoktató ingyen oktat (nem kell a jegyért fizetnie legyen szó tanulópályáról vagy síbérletről)
– A tanoncok pedig 20% kedvezményt kapnak a tanulópálya jegyből, vagy a síbérlet árából
Szabályrendszer
– Előre be kell jelentkezni a síiskolában
Ha tudjátok az időpontot, akkor a Quattro Síiskolában előre be kell jelentkezni a szervezes@siarena.hu e-mail címen. Pontosan le kell írni, hogy mikor érkeztek, hányan jöttök és mire van szükség (tanulópálya vagy síbérlet)
– Helyszíni bejelentkezés
FONTOS, a kedvezményes jegyeket csak a Síiskolában tudjátok megváltani. Akkor is, ha már a hegyen zajlik az oktatás, tehát ha síbérletre van szükségetek.
– Tanulópálya használat
Külsős síiskolák CSAK a T3-as tanulópályát használhatják, ha kezdő síoktatást tartanak. Ez azt jelenti, hogy ott tudtok majd órát tartani kizárólag, ha tanulópályára van szükség. A T1-es és T2-es tanulópályát csak a Síaréna oktatói használhatják.
Hogy milyen a hóhelyzet, azt érdemes megkérdezni mielőtt bejelentkeztek, hiszen a T3-as tanulópályán (mégha prior is) előfordulhat hogy nem mindig van hó.
Ha a hegyen zajlik az oktatás, akkor szabadon használhatjátok a pályákat.
————————————————————————————————————–

Akik nem klasztertagok, legyen szó magánoktatóról, vagy síiskoláról, de van hazai igazolású végzettsége, (SMSZ, SKI CULTURE, SÍAKADÉMIA) a következő kedvezményekre jogosult:

–      Síjegy, oktatópálya jegy: 50%

–      Vendéglátás: 20%


Eredeti forrás:
http://sieljitthon.hu/ujabb-egyuttmukodesi-lehetoseg-klaszterunkon-belul/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.