Zac Efron kórházba került – Cosmopolitan.hu

Utálunk rossz híreket hozni, főleg ha Zac Efronról van szó, de a szexi színész sajnos kórházba került. Azért nem kell aggódnod, még most is nagyon jó kedvében (és formájában) van!

A mostanában szőke hajú Zac Instagram posztjában osztotta meg rajongóival, hogy elülső keresztszalag szakadás van a térdében, amit síelésnek köszönhet. A szívtipró színész köztudottan imádja az extrém sportokat, mint a szörfözés, sziklamászás, vagy éppen a sivatagi síelés – bár valószínűleg éppen ezeknek a hobbiknak köszönheti izmos felsőtestét, mégis emiatt került bajba.

A kórházi ágyából arról mesélt, hogy meg kell műteni, de ez nem baj, hiszen így erősebb lesz, mint valaha. Zac megköszönte az orvosainak a munkájukat és a rajongóinak a sok szeretetet és pozitivitást, amit küldenek neki. Ugye milyen cuki?

A dögös színész egyébként nem a legjobbkor kényszerült pihenőre, hiszen extra zsúfolt lehet a programja: hamarosan láthatod majd egy új Netflixes sorozatban, ahol Ted Bundy sorozatgyilkos bőrébe bújt, de egy vígjátékban való szereplését is beharangozta Insta oldalán, amiben Matthew McConaughey, Snoop Dogg és Isla Fischer mellett fog feltűnni… Elég jó csapatnak hangzik, igaz?

Szóval Zac, kérünk, hogy a jövőben vigyázz magadra, hiszen mi ezerszer jobban szeretjük a felsőtestedet csodálni az Instagramon, mint aggódni érted!


Eredeti forrás:
https://cosmopolitan.hu/sztarhirek/2019/02/11/zac-efron-korhazba-kerult/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.